DOWNLOAD

مرغ خامه‌ای با لیمو و سیر

مرغ خامه‌ای با لیمو و سیر

مرغ خامه‌ای با لیمو و سیر

مواد لازم:
•    ۴ عدد فیله مرغ
•    نمک و فلفل
•    ۱ فنجان آب مرغ
•    ۲ قاشق غذاخوری آب‌لیمو
•    ۱ قاشق غذاخوری سیر خردشده
•    ½  قاشق چای‌خوری دانه‌های فلفل قرمز
•    ۱ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
•    ۱/۳ فنجان موسیر یا پیاز قرمز خردشده
•    ۲ قاشق غذاخوری کره
•    ¼  فنجان خامه غلیظ
•    ۲ قاشق غذاخوری ریحان یا جعفری خردشده

طرز تهیه:
۱٫ فیله‌های مرغ را بکوبید تا ضخامتی حدود ۱٫۵ سانتی‌متر پیدا کنند. به هر دو طرف فیله‌ها نمک و فلفل بپاشید.
۲٫ در کاسه‌ای کوچک آب مرغ، آب‌لیمو، سیر و تکه‌های فلفل قرمز را مخلوط‌کنید.
۳٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۴٫ روغن‌زیتون را در تابه‌ای بزرگ و مناسب فر بریزید و روی دمای ملایم گرم کنید. فیله‌ها را اضافه کرده و هر دو طرف را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ‌کنید تا طلایی شوند. احتیاجی نیست مرغ‌ها کامل بپزند. آن‌ها را از تابه بردارید.
۵٫ شعله را در درجه متوسط قرار دهید و موسیر (یا پیاز) را به همراه آب مرغ درون تابه بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا چیزی به ته ظرف نچسبد. اندکی شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و حدود ۱/۳  فنجان از آن باقی بماند.
۶٫ زمانی که سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا آب شود. سپس خامه غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید. اکنون حدود ۳۰ ثانیه ظرف را روی حرارت بگذارید. اجازه ندهید بجوشد. باز هم از روی حرارت بردارید و فیله‌ها را داخل سس بیندازید. ظرف را به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کامل پخته شود. غذا را با ریحان و جعفری خردشده یا لیمو برش داده شده تزیین کنید.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری