DOWNLOAD

غذای هندی؛ پاکورای پنیر

آشپزی
۲۱ دی ۱۳۹۷
34 بازدید

غذای هندی؛ پاکورای پنیر

پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این پاکورای خوشمزه است.

مواد لازم:

پنیر: ۲۵۰ گرم

آرد نخود: ۸ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای‌خوری

پودر انبه: یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار لازم

نمک:‌ به میزان دلخواه

روغن: جهت سرخ کردن

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر را به شکل مکعب‌های کوچک و ضخیم تقسیم کنید.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

• درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

• به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه کنید.

• هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.

• در صورت تمایل می‌توانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

 

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری