DOWNLOAD

طرز تهیه پلو بخارایی خوشمزه و عالی

غذایی خوشمزه و عالی از کشور ازبکستان برای شما داریم که پلوی بخارایی نام دارد و بسیار محبوب و مشهور است. با هم این غذا را درست می کنیم. غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف كشور ازبكستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!

طرز تهیه پلو بخارایی خوشمزه و عالی

 

مواد لازم:

برنج ۱ كیلو
گوشت نیم كیلو
كره ۲۵۰ گرم
كشمش ۱۵۰ گرم (پلویی)
هویج نیم كیلو (خلال شده)
پیاز ۴ عدد
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران ۱ قاشق چایخوری (ساییده)
طرز تهیه:

برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها ۲پیمانه آب اضافه كرده

و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

نكات:
۱-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده كنید.

۲-اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری