DOWNLOAD

طرز تهیه لپه قرمه

آشپزی
۲۸ دی ۱۳۹۷
29 بازدید

طرز تهیه لپه قرمه

نام غذا : لپه قرمه
زمان اماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳ ساعت
میزان کالری : ۱ قاشق غذاخوری ۴۵ کالری
اندازه غذا : ۴ نفر

لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است که به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!

طرز تهیه لپه قرمه :

ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز میکنیم و در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شود سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می افزاییم. وقتی گوشت مرغ پخته شد.

لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر طبخ خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.

۱)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.

۲)میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.

۳)بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.

 

طرز تهیه لپه قرمه

 

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری