طرز تهیه تارت ژامبون و سبزیجات خوشمزه

برای شما آموزش تهیه تارت ژامبون و سبزیجات را داریم که میتواند در خانه درست کنید و از طعم بینظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم لایه زیرین:

آرد: یک و یک دوم پیمانه
کره: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: به مقدار لازم
جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
زنجبیل (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم لایه میانی:

کلم بروکلی (خردشده): ۳۰۰ گرم
ژامبون (خرد شده): ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی (پوست کنده و خردشده): ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلقل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ آرد، کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. آن را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را در قالب تارت پهن کنید و با چنگال لبه هاي آن را فرم دهید.

۲٫ قالب را حدود ۱۵ دقیقه در فر از گذشته گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قراردهید.

۳٫ کلم بروکلی را خرد کرده و حدود ۳ دقیقه در آب و نمک در حال جوشیدن قرار دهید تا بپزد. پس از خنک شدن آن را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و زامبون روی لایه زیرین قرار دهید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید و سپس روی مواد بریزید.

۴٫ پنیر چدار رنده شده را به همراه برگ جعفری ریز خرد شده روی تارت بپاشید و حدود ۲۰ دقیقه در فر از گذشته گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگران (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری