از سری آموزش آشپزی آسان در مجله اینترنتی مهر پاتوق » در تهیه بادمجان شکم پر شمالی از سبزیهای محلی و خوش عطر شمال استفاده شده. یعنی فقط یک شمالی میتونه به بهشتی بودن این غذا پی ببره. عطر و طعمش عالیه.

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با سبزیجات معطر محلی

دستور پخت بادمجان شکم پر شمالی

ابتدا بادمجون پوست کرده و شکمش یه برش بلند زدم. فقط برشش تا انتها نباشه که از هم جدا بشه.

بعد بهش نمک و زردچوبه زدم و بعد یک ساعت داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم تا کامل بپزه و گذاشتم کنار.

یک عدد پیاز را رنده درشت زدم و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم.

بعد از طلایی شدن سبزیجات معطر داخلش ریختم (شامل : اوجی, زلنگ, اناریجه, نعنا, جعفری, گشنیز).

خوب سرخ کردم و بعد گردو آسیاب شده اضافه کرده و کمی تفت دادم.

سپس رب انار و کمی انار دون شده ترش اضافه کردم و کمی هم فلفل سیاه زدم و مخلوط کردم.

داخلش مقدار کمی آب ریختم تا رب انار رنگ باز کنه و زیرشو کم کردم.

بعد از اینکه سس آماده شده داخل بادمجونا ریختم و بادمجونها را حدود ده دقیقه تا یک ربع داخل سس گذاشتم تا خوب مزه دار بشه.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری